Vilkår for bruk

Ved å bestille frisørtjenester fra oss godkjenner du våre vilkår:

 

1. Har du hårprodukter i håret er det ønskelig at du vasker håret ditt på forhånd. Dersom du ønsker at frisøren skal vaske håret ditt må dette bestilles på forhånd, slik at frisøren kan ta med seg en portabel frisørvask. Det må da være plass på baderom/våtrom, og tilgang til dusjhode og avløp. Dersom det ikke er tilgang til dette må det gis beskjed, slik at vi kan finne en annen løsning. Se priser for vask i prisliste.

 

2. Ditt hjem er vår arbeidsplass. Arbeidsmiljøloven gjelder også for våre frisører.
Dersom du eller andre i husstanden røyker, ber vi deg/dere unngå å røyke mens frisøren er på besøk. Luft gjerne før frisøren ankommer.

 

3. Dersom reiseruten i perioder har mye rushtrafikk, må bestillingen av time settes til et tidspunkt utenom de normale rushtidene.

 

4. Dersom reiseruten innebærer bompenger vil dette bli lagt til på regningen.

 

5. Spesielle ønsker/oppdrag av lang eller ukjent varighet vil faktureres per påbegynte time jf. timeprisen på Styling.

 

6. Eventuelle parkeringskostnader vil bli lagt til på regningen dersom gratis parkering ikke er tilgjengelig.

 

7. Dersom du ikke kan på avtalt tidspunkt, og vi ikke har fått beskjed innen en time før avtale, vil faktura bli utsendt til din adresse.

 

8. Vi har nulltoleranse for trakassering, ruspåvirkning eller annen upassende oppførsel. Overtredelser vil kunne føre til politianmeldelse, og ingen fremtidig tilgang på våre frisørtjenester.

 

9. Oslo innenfor bomringen er normalt utenfor vårt oppdragsområde.